|
www.elektron.si
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporoèilo |
mirator
Pridružen/-a: Tor Mar 2014 14:49 Prispevkov: 41 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pet Apr 24, 2015 12:04:31 Naslov sporoèila: UNC Server |
|
|
Ali mi lahko kdo razloži, kaj je UNC Server. Kar nenadoma se mi je pojavil med programi, ki se izvajajo. Imam pa Windows 7 Professional, 64 bitni operacijski sistem. _________________ Èe si praktik, spoštuj teorijo, èe si teoretik, spoštuj prakso. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
flomaster
Pridružen/-a: Ned Jan 2014 21:23 Prispevkov: 53 Kraj: Kranjsterdam
|
Objavljeno: Pet Apr 24, 2015 14:59:12 Naslov sporoèila: |
|
|
Kaj pa pravi google ?
Imaš mogoèe prenosni raèunalnik Lenovo? |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirator
|
Objavljeno: Pet Apr 24, 2015 17:38:12 Naslov sporoèila: |
|
|
Hvala. Imam prenosnik Lenovo in samo na njemu se mi pojavlja ta program. Na stacionarnem raèunalniku Lenovo , ravno tako z Windowsi 7 vendar z 32 bitnim OS, pojava UNC Serverja še nisem opazil.
Ja Googel je že v redu, samo moraš obvladati anglešèino. Z mojim znanjem anglešèine pa se le stežka prebijam, zato sem prièakoval kakšno pojasnilo v slovenšèini. _________________ Èe si praktik, spoštuj teorijo, èe si teoretik, spoštuj prakso. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Spajky moderator

Pridružen/-a: Tor Okt 2008 8:20 Prispevkov: 239 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Sob Apr 25, 2015 08:44:03 Naslov sporoèila: |
|
|
To je kot pravijo "Server sistemske nadgradnje" za Lenovo prenosnike, ki laufa v ozadju (C:\Program Files (x86)\Lenovo\System Update\UNCServer.exe). Pravijo, da je nerodnost v programu ThinkVantage System Update (TVSU) - ta ga starta in je avtomatska storitev za nadgradnje Lenovo softverja in predstavlja potencialni varnostni rizik, saj si dovoli internet promet mimo poĹľarnega zidu.
Pametno je ta servis v Win onesposobit oz. z Lenovo-ve strani potegnit update za to, èe so to napako sploh popravili. Tudi èe ga onesposobiš, utegne laufat v ozadju/nevidno ..., tako, da lahko updejte še vedno lahko roèno namešèaš z njihove strani z manualnim startom tega servisa ....
Èe ti komp drugaèe dela, je IMHO najbolje ta njihov program za njihove osvežitve/nadgradnje kar deinstalirat! Zgleda, da ni kaj dosti koristi od njega .. evo sem ti bolj po domaèe prevedel zadeve z Gugla ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
mirator
|
Objavljeno: Sob Apr 25, 2015 09:00:55 Naslov sporoèila: |
|
|
Super. Hvala. Verjamem, da bo pojasnilo oz. razlaga prišla prav še komu. _________________ Èe si praktik, spoštuj teorijo, èe si teoretik, spoštuj prakso. |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Da, lahko povleèeš datoteke v tem forumu
|