|
www.elektron.si
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporočilo |
Lord_KING
Pridružen/-a: Ned Feb 2016 16:38 Prispevkov: 9
|
Objavljeno: Čet Feb 18, 2016 12:21:04 Naslov sporočila: |
|
|
Sedaj me zanima vrstni red kemikalij(da ne bo kabum!!)
In razmerje kemikalij?
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber moderator

Pridružen/-a: Pet Nov 2007 8:00 Prispevkov: 2122 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Čet Feb 18, 2016 12:26:21 Naslov sporočila: |
|
|
Kislino vzemi 30% oziroma 30-35% (ne vem točno koliko je), je mogoče le malenkost dražja od tiste 19-20% kisline. Razlika je v receptu za pripravo mešanice za jedkanje
Že večkrat sem napisal recept, ki deluje dobro, pa ga bom še 1x, ne bo škodilo:
3 deli vode
2 dela HCl 30%
1 del H2O2 30%
Recepta za 19% kislino nimam, ker jo nikoli ne kupim, vedno vzamem močnejšo.
Več o tem je napisano v tej temi kjer nadaljuj debato o razmerju mešanja in tam postavi vprašanje v zvezi s tem, ker tukaj je debata o nakupu in mestu nakupa. _________________ Zasebna sporočila sprejemam na e-mail |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
ule

Pridružen/-a: Čet Jun 2008 13:44 Prispevkov: 27 Kraj: Babno Polje
|
Objavljeno: Pon Dec 05, 2016 13:01:32 Naslov sporočila: |
|
|
Je kdo pred kratkim kupoval peroksid? Prejšnji teden sem se ustavil v trgovini mavrica v šiški in mi je prodajalka razložila, da ga ne sme več prodaja fizičnim osebam.  |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber moderator

Pridružen/-a: Pet Nov 2007 8:00 Prispevkov: 2122 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Tor Dec 06, 2016 08:44:08 Naslov sporočila: |
|
|
Ja, informacija bo kar točna, tudi meni so tako povedali, ampak se da vse zmenit... za stalne stranke vse
Kdor ne bo mogel nikjer kupiti, oziroma mu ne bodo hoteli prodati, se lahko obrne name. _________________ Zasebna sporočila sprejemam na e-mail |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Da, lahko povlečeš datoteke v tem forumu
|