|
www.elektron.si
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporoèilo |
Karletto
Pridružen/-a: Ned Feb 2009 3:04 Prispevkov: 52 Kraj: KP/ Kras/ Trst
|
Objavljeno: Pon Avg 31, 2015 11:35:00 Naslov sporoèila: prenos iz enega na drugi raè. |
|
|
Sem nabavil raèunalnik in zanima me, kako bi blo najbolj enostavno prekopirat programe, raznorazna gesla - raèune, profile in priljubljene internetne strani iz enega na drugega.
Pekaè imam. Kaj èem kar preko CDjev? Se da še bolj enostavno - da jih kar povežem s kabli?
LP
G |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Spajky moderator

Pridružen/-a: Tor Okt 2008 8:20 Prispevkov: 239 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Pon Avg 31, 2015 17:10:25 Naslov sporoèila: |
|
|
Programe bo treba najverjetneje na novo instalirat na drugem raèunalniku; medtem ko bi se ostale podatke iz njih dalo v obstojeèih programih izvozit, pa potem nazaj uvozit v iste programe na drugem raèunalniku; šlo bi IMHO tudi preko mreže. nisi pa povedal za kakšen sistem OS gre pri obeh in katere programe bi rad sinhroniziral ... |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
reber moderator

Pridružen/-a: Pet Nov 2007 8:00 Prispevkov: 2148 Kraj: Bled
|
Objavljeno: Tor Sep 01, 2015 21:04:57 Naslov sporoèila: |
|
|
Programe ne moreš kar tako prenesti na drug sistem, ker je za to potrebna inštalacija. Inštalacija ni potrebna pri portable programih.
Prenos gesel je moĹľen, malo poglej po helpu na microsoftovi strani, enako tudi za profile, za prenos priljubljenih in podobno.
Sam sem zaèel z drugaènim sistemom priljubljenih, delam namreè bližnjice, ki so neodvisne glede na brskalnik in jih je preprosto možno prenseti, ker so portable in niso del kateregakoli brskalnika. V mislih imam še boljšo verzijo priljubljenih, da jih naredim na svoji spletni strani, tako da mi jih ne bo potrebno prenašati in bodo dostopne iz kateregakoli raèunalnika, tablice, telefona, ...
Za prenos podatkov je najbolje uporabiti USB disk, so precej poceni in bolj zanesljivi od DVD, sicer pa USB disk tako ali tako rabiš za backup podatkov, èe so ti kaj pomembni... mnogim postanejo pomembni šele ob prvi izgubi podatkov...  _________________ Zasebna sporoèila sprejemam na e-mail |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Da, lahko povleèeš datoteke v tem forumu
|