|
www.elektron.si
|
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
Avtor |
Sporoèilo |
Amater40

Pridružen/-a: Sob Dec 2007 11:50 Prispevkov: 199 Kraj: PRIMSKOVO
|
Objavljeno: Pet Maj 22, 2015 06:02:02 Naslov sporoèila: Widows 8.1 -Mirovanje |
|
|
Na novo imam naložene windiwse in PC ne more v mirovanje, ko pride do pozicije da bi šel v mirovanje se ponovno zažene, pregledal sem že nastavitve za porabo energije in ne najdem kje bi bila napaka?
Imakdo kakšno izkušnjo glede tega?
Lp |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
Spajky moderator

Pridružen/-a: Tor Okt 2008 8:20 Prispevkov: 239 Kraj: Obala
|
Objavljeno: Pet Maj 22, 2015 10:14:18 Naslov sporoèila: |
|
|
Heh, zna bit, da te kakšen driver zeza, ki se ne naloži prav, ali kompatibilnostni problem med kakšnim hardware-jem ali servisom v Win. Probaj odinstalirat grafiène driverje (daš generik driver ali preveri grafic acceleration-malce zmanjšaj pri properties za grafiko), restartaj in probaj, èe potem dela. Èe ja, potem je problem z grafiko-driverji. Utegne bit to najverjetneje, ni pa nujno. Vprašaj še na Slo-Techu, tam imajo dosti prakse z Win.8.1 in njihovimi problemi ...
Jest sem še v "praskupnosti" z mojimi OS-ji in nimam prakse z zadnjimi verzijami, ma ponavadi so bili v takšnem primeru pred leti ravno to razlogi, da komp ni hotel iti v suspend in podobno ... Za vsak sluèaj prej še preveri kontakte na hardware-ju (ram, kabli do diskov etc.) in nastavitev pagefile v Win ... testiraj še ram! |
|
Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu Da, lahko povleèeš datoteke v tem forumu
|