Kazalo po www.elektron.si forumu www.elektron.si

 
 Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
   recentZadnjih 20 razprav  Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

program za izdelavo video posnetkov

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Digitalna fotografija, bitne slike - obdelava, grafika, ...
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
some3



Pridružen/-a: Ned Maj 2008 9:02
Prispevkov: 143
Kraj: most na soči

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 08, 2008 17:51:52    Naslov sporočila: program za izdelavo video posnetkov Odgovori s citatom

LP

Potrebujem en program v katerega bi lahko vstavil veliko število slik ter vse te slike zlepil skupaj v en video posnetek.
V mislih sem imel kakšnih 25 do 30 slik na sekundo
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
544449



Pridružen/-a: Čet Nov 2007 14:32
Prispevkov: 40
Kraj: thin

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 08, 2008 18:28:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Nisem prepričan, če gre, samo poskusi v Windows movie maker ali Virtual Dub, te dva sta zaston.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Hoden



Pridružen/-a: Ned Dec 2007 13:51
Prispevkov: 89
Kraj: Postojna/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Sre Okt 08, 2008 20:38:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Jaz sem ravno prejšnji vikend namestil na računalnik pinnacle studio 11. Zaenkrat se je izkazal za zelo dobrega, rabil pa sem ga samo za rezanje videotov. Sta pa kar dva dvd-ja rabiš pa vsaj gigabajt rama.


LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
some3



Pridružen/-a: Ned Maj 2008 9:02
Prispevkov: 143
Kraj: most na soči

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 09, 2008 19:31:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ali obstaja kaj bol preprostega oz.
ali bi lahko poizkusil s pinnacle studiom če se toda narediti
tako, da nebi brez vezue dol vlekel.
Hvala
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Hoden



Pridružen/-a: Ned Dec 2007 13:51
Prispevkov: 89
Kraj: Postojna/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 09, 2008 19:47:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Se bom med vikendom potrudil.

lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
some3



Pridružen/-a: Ned Maj 2008 9:02
Prispevkov: 143
Kraj: most na soči

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 12, 2008 18:35:54    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

tako

poizkusil sem z programom: Blaze Media Pro

rezultat je še kar zadovoliv lahko bi bil tudi boljši vendar za izhodno sliko 2MP ki ni ravno najboljša je dobro
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Hoden



Pridružen/-a: Ned Dec 2007 13:51
Prispevkov: 89
Kraj: Postojna/Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Ned Okt 12, 2008 20:07:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi jaz sem poizkusil tako na hitro in v pinnacle se da po mojih testih do 100 slikc na sekundo. V priponki ti pošiljam ta moj filmček. Naj pa opozorim da sem slike kar nametal tako da niso niti pravilno časovno razvrščene. Ampak za vtis bo:)

Lp



My Movie.zip
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  My Movie.zip
 Velikost datoteke:  928.86 KB
 Downloaded:  712 krat

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
some3



Pridružen/-a: Ned Maj 2008 9:02
Prispevkov: 143
Kraj: most na soči

PrispevekObjavljeno: Pon Okt 13, 2008 16:09:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ja sem prav pozabil pripeti moj posnetek

Najprej imam eno izhodno sliko nato pa posnetek

uporabljam pa 30 sličic na sekundo



DCP_3485.JPG
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  DCP_3485.JPG
 Velikost datoteke:  422.14 KB
 Downloaded:  756 krat


fggf.zip
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  fggf.zip
 Velikost datoteke:  113.4 KB
 Downloaded:  607 krat

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
ljubo89



Pridružen/-a: Pet Jan 2009 8:43
Prispevkov: 22
Kraj: Ponikva

PrispevekObjavljeno: Pon Feb 16, 2009 12:05:23    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Mene pa zanima če kdo ve zakaj mi, ko vstavim v Pinnacle studio 11 en posnetek, ne vzame celega posnetka ampak samo en del. Gre se za to da se digitaliziral stare posnetke, ki so še bili na VHS kasetah in sicer tako, da sem jih direktno presnel na disk dvd rekorderja in potem na dvd-je. Potem sem pa iz dvd-jev spravil na PC in nato v pinnacle studio.

Oprostite da sem rahlo skrenil iz teme Confused Sicer pa ja z pinnacle studiu lahko daš tudi do 100 slik pa naredi čist lepo. Preverjeno.

Lep dan še naprej Wink

Grega
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Digitalna fotografija, bitne slike - obdelava, grafika, ... Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Da, lahko povlečeš datoteke v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group