Kazalo po www.elektron.si forumu www.elektron.si

 
 Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
   recentZadnjih 20 razprav  Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

elektronik.si

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Internet, računalniška omrežja LAN in wlan, povezave in strežniki
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
mucek4
moderator


Pridružen/-a: Čet Jan 2008 10:26
Prispevkov: 246
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 02, 2008 08:43:16    Naslov sporočila: elektronik.si Odgovori s citatom

Pozdravljeni,

mogoče kdo ve kaj se dogaja z elektronik.si forumom? Kar sem lahko videl je domena v karanteni?

Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
andrejj



Pridružen/-a: Čet Jan 2008 21:04
Prispevkov: 56
Kraj: 8232 Šentrupert

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 02, 2008 10:08:13    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tudi pri meni ne morem odpreti.Ko bi vsaj VolkD oglasil.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
reber
moderator


Pridružen/-a: Pet Nov 2007 8:00
Prispevkov: 1978
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 02, 2008 10:30:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kot je videti, je bila domena osvežena 1.10.2008 torej včeraj, seveda to lahko pomeni, da so bili spremenjeni DNS strežniki in da bo po osvežitvi DNS strežnikov začela delovati. Lahko je bila domena prenešena ali pa je nekdo pozabil podaljšati domeno Razz tudi meni se je to že zgodilo Embarassed
Glede na datum, ko je bila domena ustvarjena, verjetno ni potekla, bo vzrok v nedelovanju nekje drugje.

_________________
podpis
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
mucek4
moderator


Pridružen/-a: Čet Jan 2008 10:26
Prispevkov: 246
Kraj: Tržič - Mesto med gorami

PrispevekObjavljeno: Čet Okt 02, 2008 11:04:53    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

So na elektronu povedali rešitev (hosts datokeka in spraševanje taurus-1).

Problem z domeno.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Internet, računalniška omrežja LAN in wlan, povezave in strežniki Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Da, lahko povlečeš datoteke v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group