Kazalo po www.elektron.si forumu www.elektron.si

 
 Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
   recentZadnjih 20 razprav  Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Mozilla Firefox_Vklop Menijske vrstice

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Programska oprema
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
u2



Pridružen/-a: Čet Jan 2008 7:03
Prispevkov: 325
Kraj: Primorska

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 20, 2011 21:36:01    Naslov sporočila: Mozilla Firefox_Vklop Menijske vrstice Odgovori s citatom

Pri Mozilla Firefoks brskalniku sem pomotoma izključil menijsko, navigacijsko in Bookmark vrstico. (glej prilogo) Vse te vrstice vključiš ali izključiš tako, da se postaviš na eno od teh vrstic, desni CLICK in odkljukaš željeno. Ker pa sem izključil vse tri, se nimam kam postaviti, da bi se odprl ustrezni meni.
Se je že kdo tako zaklikal in kako je rešil težavo.

lp



mozilla firefox.jpg
 Opis:
Meni ki se je skril

Download
 Ime datoteke:  mozilla firefox.jpg
 Velikost datoteke:  145.49 KB
 Downloaded:  428 krat

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Azrael



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 14:21
Prispevkov: 651
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Ned Mar 20, 2011 21:55:33    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pri Maxthonu (kjer se lahko zaklikaš na enak način) se orodne vrstice vključi/izključi tudi pod Pogled (View)-> Orodne vrstice (Toolbars). V tem meniju se lahko tudi zaklene orodne vrstice, da z nesrečnim klikanjem ne izginejo.

Poskusi, mogoče je enak princip tudi v FF.

Namreč FF že dolgo nimam nameščenega (in nobene želje, da bi ga namestil) in zato ne jamčim, da se problem reši na ta način.

_________________
Genij je 1 % inspiracije in 99 % znoja.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
u2



Pridružen/-a: Čet Jan 2008 7:03
Prispevkov: 325
Kraj: Primorska

PrispevekObjavljeno: Pon Mar 21, 2011 12:14:24    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala za odgovor,
drži, tudi v FF je ta opcija, ampak žal sem izklopil tudi Menijsko vrstico, tako da nimam kaj poklikat.

Poiskusil sem tudi deinštalirat FF in ga na novo inštalirat, pa so v novi varianti iste nastavitve, kot so bile v predhodni. Zgleda da se določene nastavitve prenesejo oziroma ostanejo nekje zapisane!

Težava je še v tem, da ta računalnik ni doma in se ne morem igrat. Bil sem na obisku, hotel kolegu nekaj nastavit, zraven je nastalo pa še to neplanirano s....!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
RUros



Pridružen/-a: Čet Nov 2007 14:36
Prispevkov: 55
Kraj: Moravče

PrispevekObjavljeno: Tor Mar 22, 2011 22:55:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pritisni ALT. Po tem se ti bo zgoraj odprla vrstica nato pa naredi tako kot je napisal Azrael (pogled->....).
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
u2



Pridružen/-a: Čet Jan 2008 7:03
Prispevkov: 325
Kraj: Primorska

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2011 18:59:49    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hvala RUros, glede na to, kako se tipka ALT odraža v IE bi si skoraj upal trditi, da bo to rešilo težavo tudi v FF.
Bom preiskusil takoj ko bom imel možnost, trenutno sem na računalniku ki ne uporablja FF!
Bom poraočal, LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
RUros



Pridružen/-a: Čet Nov 2007 14:36
Prispevkov: 55
Kraj: Moravče

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2011 19:56:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Tako je, dela tudi v FF. Sem sprobal Wink .
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
u2



Pridružen/-a: Čet Jan 2008 7:03
Prispevkov: 325
Kraj: Primorska

PrispevekObjavljeno: Sre Mar 23, 2011 21:20:32    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Rešeno, sem poklical kolega in sva rešila telefonsko!
On je zadovoljen, jaz pa še bolj, ker sem imel slabo vest!

Hvala še enkrat,

LP Smile
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Programska oprema Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Da, lahko povlečeš datoteke v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group