Kazalo po www.elektron.si forumu www.elektron.si

 
 Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
   recentZadnjih 20 razprav  Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

PC varčevanje z energijo

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Računalništvo - splošno
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Amater40



Pridružen/-a: Sob Dec 2007 11:50
Prispevkov: 199
Kraj: PRIMSKOVO

PrispevekObjavljeno: Sre Jun 06, 2012 06:59:48    Naslov sporočila: PC varčevanje z energijo Odgovori s citatom

Pozdravljeni imam težavo z programom za stanje v pripravljenosti, ker mi nekaj dni del potem ne in spet dela in tako naprej se ponavlja.
Popravljal sem že nastavitve in ni nič bolje.
Kajbi lahko še bilo narobe, za te težave?
Imam namizni PC.
Hvala za pomoč.
lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
u2



Pridružen/-a: Čet Jan 2008 7:03
Prispevkov: 325
Kraj: Primorska

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 07, 2012 05:58:12    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Katere programe oziroma aplikacije imaš aktivne ko ti ne gre v stanje pripravljenosti? Nekateri programi ne pustijo PC-ju zaspati. Ne vem več kateri, ampak tudi meni se je že zgodilo, da zaradi aktivnega določenega programa PC ni šel v ST BY.
Jaz bi preveril kateri programi/procesi so aktivni kadar PC zaspi in kadar ne, potem pa vidiš če je kakšna razlika in poizkusiš izločit tistega ki je vzrok za težave.

(CTRL/ALT/DEL --> UPRAVITELJ OPRAVIL --> PROGRAMI/PROCESI)
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Amater40



Pridružen/-a: Sob Dec 2007 11:50
Prispevkov: 199
Kraj: PRIMSKOVO

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 07, 2012 06:47:45    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

V tem oknu je kar precej programov samo ne vem kateri delajo ko naj bi bi PC v stadbay, kako se to da videti?
Kaj se bi zgodilo če jih pobrišem?
Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
u2



Pridružen/-a: Čet Jan 2008 7:03
Prispevkov: 325
Kraj: Primorska

PrispevekObjavljeno: Čet Jun 07, 2012 20:49:42    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Prepiši jih (magari print screen) v tistih dneh ko deluje in potem kadar ne deluje in boš videl če je kakšna razlika. Če je razlika, potem možno da je tisti program ali aplikacija, ki je enkrat aktivna in drugič ne, vzrok za težave.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Amater40



Pridružen/-a: Sob Dec 2007 11:50
Prispevkov: 199
Kraj: PRIMSKOVO

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 08, 2012 07:08:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Bom preveril tudi to možnost.Hotel sem pripeti PrintScreen pa mi ne divoli.Napiše The Extension docx is not allowed
Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
u2



Pridružen/-a: Čet Jan 2008 7:03
Prispevkov: 325
Kraj: Primorska

PrispevekObjavljeno: Pet Jun 08, 2012 20:12:20    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ti ni treba pripenjat print screen, to spravi zase, da boš lahko primerjal kaj je aktivno ob različnih situacijah
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Amater40



Pridružen/-a: Sob Dec 2007 11:50
Prispevkov: 199
Kraj: PRIMSKOVO

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 09, 2012 11:21:39    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danes sem primerja z včerajšnji ki je delal in jih je danes manj kot včeraj in danes ne dela.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
u2



Pridružen/-a: Čet Jan 2008 7:03
Prispevkov: 325
Kraj: Primorska

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 09, 2012 16:35:18    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne glede na to, da jih je manj, je morda med njimi kateri ki ga včeraj ni bilo.

Grmi, izklapljam
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Amater40



Pridružen/-a: Sob Dec 2007 11:50
Prispevkov: 199
Kraj: PRIMSKOVO

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 09, 2012 17:14:55    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vse sem pregledal in ni nobenega ki bi bil na novo seveda če imam vse programe zapreti tudi poizkusil sem jih brisati in se ponovno prižgejo, tako da tu ni videti da bi našel rešitev.
Bom še naprej spremljal zadevo.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Računalništvo - splošno Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Da, lahko povlečeš datoteke v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group