Kazalo po www.elektron.si forumu www.elektron.si

 
 Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
   recentZadnjih 20 razprav  Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Program za risanje shem DipTrace SCHEMATIC in PCB

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Programska oprema za elektrotehniko in domačo delavnico
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
matthew



Pridružen/-a: Čet Sep 2008 13:52
Prispevkov: 13

PrispevekObjavljeno: Pet Maj 08, 2009 17:02:23    Naslov sporočila: Program za risanje shem DipTrace SCHEMATIC in PCB Odgovori s citatom

Lp,
mene pa zanima kako se v programu za risanje shem in tiskanih vezij DipTrace preklaplja med SCHEMATIC-om ter PCB-jem. Tiskanino sem namreč narisal v PCB-ju, sedaj pa bi potreboval še električno shemo. Sedaj, da mi ne bi bilo treba ponovno risati me zanima, če ima ta program to možnost, da preklopi med tiskanino in električno shemo.
Hvala za vso vašo pomoč.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
reber
moderator


Pridružen/-a: Pet Nov 2007 8:00
Prispevkov: 1987
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 09, 2009 09:54:35    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Običajno gre v obratnem vrstnem redu, seveda pod pogojem, da je vse narisano po pravilih in da so knjižnice urejene tako v sch kot v pcb.
_________________
sporočila sprejemam na e-mail
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
matthew



Pridružen/-a: Čet Sep 2008 13:52
Prispevkov: 13

PrispevekObjavljeno: Sob Maj 09, 2009 22:36:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, ponavadi je obratno, toda meni se je mudilo z izdelavo in sem moral najprej narediti tiskanino po vnaprej narisani shemi. Sedaj pa moram narisati samo še električno shemo. Vendar, če ne obstaja druge rešitve bom moral narisati sam v sch. Hvala vseeno.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
reber
moderator


Pridružen/-a: Pet Nov 2007 8:00
Prispevkov: 1987
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Ned Maj 10, 2009 11:40:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ja, tako pač je, tudi sam velikokrat pcb narišem kar iz sheme narisane na roko na papirju, potem pa sch narišem kasneje... večinoma tako naredim tudi zaradi tega, ker večine knjižnic nimam usklajenih.
_________________
sporočila sprejemam na e-mail
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Programska oprema za elektrotehniko in domačo delavnico Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Da, lahko povlečeš datoteke v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group