Kazalo po www.elektron.si forumu www.elektron.si

 
 Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
   recentZadnjih 20 razprav  Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Kje kupit ojačevalec TDA2003?

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Kje kaj kupiti
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
kucho



Pridružen/-a: Sob Mar 2009 15:22
Prispevkov: 33
Kraj: Gradac

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 17, 2009 21:58:07    Naslov sporočila: Kje kupit ojačevalec TDA2003? Odgovori s citatom

Kje bi lahko kupil ojačevalec TDA2003?

tukaj sem nekaj našel: http://www.kelco.rs/katalog/komponente.php?q=rk+2003#


vendar me zanima, če bi se ga dalo naročit tudi v sloveniji in ali je dolnje vezje z linka v redu za kupit.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Azrael



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 14:21
Prispevkov: 654
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Sob Apr 18, 2009 11:43:41    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

HTE ga ima, verjetno tudi ostali, nisem preverjal.

In ne odpiraj dveh enakih tem, eno sem ti izbrisal.

_________________
Genij je 1 % inspiracije in 99 % znoja.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kucho



Pridružen/-a: Sob Mar 2009 15:22
Prispevkov: 33
Kraj: Gradac

PrispevekObjavljeno: Pet Apr 24, 2009 14:36:51    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

sem kupil iz HTE-ja pa je to samo čip tda2003, brez vezja in vsega ostalega
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kucho



Pridružen/-a: Sob Mar 2009 15:22
Prispevkov: 33
Kraj: Gradac

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 26, 2009 17:25:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ne najdem nobene slovenske trgovine, kjer bi prodajali ojačevalec tda2003 kot nesespajkano vezje, povsod najdem samo čip s tega ojačevalca. Mogoče to uspe najti komu drugemu?

Hvala.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
reber
moderator


Pridružen/-a: Pet Nov 2007 8:00
Prispevkov: 1955
Kraj: Bled

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 26, 2009 18:21:14    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

TDA2003 je zelo star integrirani ojačevalnik in je v KIT kompletih le redko, še posebej, da bi to imele trgovine. Ostane ti seveda samogradnja ali pa nakup KIT kompleta z nekim drugim integriranim ojačevalnikom.
_________________
podpis
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Azrael



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 14:21
Prispevkov: 654
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 26, 2009 18:28:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ploščico lahko narediš sam, predloga je dana v pdfju od ojačevalnika.

Nekaj linkov kako se stvari streže:
Mali Vedež o TIV iz domače garaže
Izdelava tiskanine od A-Ž v slikah ;)
Izdelava tiskanih vezij

Vendar, ker gre za zelo enostavno vezje, s samo nekaj elementi, lahko uporabiš test ploščico (imenovana tudi raster ali prototipna). V tem primeru ne rabiš kemikalij, niti vrtalnika. Elemente postaviš na ploščico, zalotaš in narediš ustrezne povezave.

_________________
Genij je 1 % inspiracije in 99 % znoja.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kucho



Pridružen/-a: Sob Mar 2009 15:22
Prispevkov: 33
Kraj: Gradac

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 26, 2009 18:33:37    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ok. Kje pa naj dobim upore in kondenzatorje? Kje se najbolj splača? Kako naj vem katere upore naj kupim, da bo imel željeno upornost?
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Azrael



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 14:21
Prispevkov: 654
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Ned Apr 26, 2009 20:39:02    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Za upore poveš kakšno upornost in moč želiš, za kondenzatorje pa izvedbo, kapacitivnost in delovno napetost.

- Upori za tvoj primer bodo 1/2W, upornosti po priporočeni shemi.
- Elektrolitski kondenzatorji 16 ali 25V, vrednosti po shemi.
- Folijski kondenzatorji pa 50V, lahko tudi več, čeprav ni potrebe, vrednosti po shemi.

_________________
Genij je 1 % inspiracije in 99 % znoja.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
kucho



Pridružen/-a: Sob Mar 2009 15:22
Prispevkov: 33
Kraj: Gradac

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 04, 2009 16:16:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Ali je upor s 0,1W v redu?

link:

http://shop.conrad.si/cgi/websale6.cgi?Ctx={ver/6/ver}{st/3eb/st}{cmd/0/cmd}{m/websale/m}{s/conrad-slowenien/s}{l/01-aa/l}{mi/000159/mi}{pi/400173/pi}{po/1/po}{fc/x/fc}{sid/28596837d3de96d4df00b9658dbb3db5/sid}{md5/ac1cbd600e92be93a1a414db0139474f/md5}
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Azrael



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 14:21
Prispevkov: 654
Kraj: Gorje

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 04, 2009 16:57:38    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Raje uporabi upore 1/4W (0.25W) ali 1/2W (0.5W) in čisto mimogrede, linkana ponudba je zelo draga, take upore drugje dobiš ceneje.
_________________
Genij je 1 % inspiracije in 99 % znoja.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
bostjan91



Pridružen/-a: Pon Mar 2008 20:15
Prispevkov: 162
Kraj: Dragomer

PrispevekObjavljeno: Pon Maj 04, 2009 18:02:34    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Vse dobiš v HTE-ju.
_________________
Moj blog
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Kje kaj kupiti Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Da, lahko povlečeš datoteke v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group