Kazalo po www.elektron.si forumu www.elektron.si

 
 Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj   IščiIšči   Seznam članovSeznam članov   Skupine uporabnikovSkupine uporabnikov   Registriraj seRegistriraj se 
   recentZadnjih 20 razprav  Tvoj profilTvoj profil   Prijava za pregled zasebnih sporočilPrijava za pregled zasebnih sporočil   PrijavaPrijava 

Tiskalnik HP

 
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Računalništvo - splošno
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Amater40



Pridružen/-a: Sob Dec 2007 11:50
Prispevkov: 199
Kraj: PRIMSKOVO

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 01, 2010 17:17:17    Naslov sporočila: Tiskalnik HP Odgovori s citatom

Ali morda kdo če so kartuše (22,21) pri Hp3920 čipirane?Namreč imam težave saj mi je nekaj časa opozarjal da je trba barvo kart. zamenjati z novo,jaz sem jo napolnil ko sem jo dal nazaj mi je napisal da ni prava za ta tiskalnik.Po nekaj dnevih mi je za kratek čas delala sedaj pa spet ne Če jo vzamem ven dela tiskalnik samo z črno , če pa je notri pa ne dela tiskalnik, napake pa sploh ne napiše Poiskusil sem ga na novo naložiti pa ni nič boljše.
Kaj bi se dalo še napraviti?Na netu sem bral o resetu kartuš, morda kdo kaj ve o tem in ima kakšne izkušnje.
Hvala za odgovor.
Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Amater40



Pridružen/-a: Sob Dec 2007 11:50
Prispevkov: 199
Kraj: PRIMSKOVO

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 06, 2010 11:28:05    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Problem je rešen z menjavo kartuše.
Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Amater40



Pridružen/-a: Sob Dec 2007 11:50
Prispevkov: 199
Kraj: PRIMSKOVO

PrispevekObjavljeno: Ned Jan 23, 2011 14:25:44    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pozdravljeni z mojim tiskalnikom se je nekaj narobe in bi prosil za pomoč.
Ko dam na tiskanje mi eno vrstico lepo stiska, ostalo pa osenčeno ali dvojno ne vem kako naj se izrazim, tako da je tekst ne berljiv.poizkušal sem že v nastavitvah in ne najdem kaj je narobe.Težava je nastala pred nekaj dnevi prej pa je delal ok.Kje naj iščem napako?
Hvala za pomoč.
LP
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Azrael



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 14:21
Prispevkov: 647

PrispevekObjavljeno: Pon Jan 24, 2011 22:08:21    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Pripni sliko izpisa. Bo lažje ugotoviti kaj ga muči.
_________________
Genij je 1 % inspiracije in 99 % znoja.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Amater40



Pridružen/-a: Sob Dec 2007 11:50
Prispevkov: 199
Kraj: PRIMSKOVO

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 25, 2011 15:16:08    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če pišem in tiskam v Wordu je vredu če pa ostale stvari za neta mi tiska tako kot je na sliki.LP


25012011538.jpg
 Opis:

Download
 Ime datoteke:  25012011538.jpg
 Velikost datoteke:  174 KB
 Downloaded:  622 krat

Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Azrael



Pridružen/-a: Tor Nov 2007 14:21
Prispevkov: 647

PrispevekObjavljeno: Tor Jan 25, 2011 22:44:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

USB kabel do tiskalnika ?
_________________
Genij je 1 % inspiracije in 99 % znoja.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
lojzek



Pridružen/-a: Čet Jan 2008 8:02
Prispevkov: 230
Kraj: Koroška Bela

PrispevekObjavljeno: Sre Jan 26, 2011 10:24:43    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če v nekaterih programih piše dobro, v drugih pa ne, je to lahko napaka v tistem programu.
Ena možnost je tudi, da ob menjavi kartuš nisi izvedel "Allign Cartridges".
Npr. word uporablja samo črno kartušo in dela ok, nekaj z neta (drug tip izpisa) pa črno in barvasto, ki med seboj nista "usklajeni" in potem lahko nastanejo čudne stvari.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Amater40



Pridružen/-a: Sob Dec 2007 11:50
Prispevkov: 199
Kraj: PRIMSKOVO

PrispevekObjavljeno: Pet Jan 28, 2011 17:59:27    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Danes sem sem natisnil poizkusno stran in ugotovil da je samo naslov dvojni oziroma osenčen, ostalo pa je ok.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
var



Pridružen/-a: Ned Jan 2015 9:23
Prispevkov: 57
Kraj: Trbovlje

PrispevekObjavljeno: Sre Maj 13, 2020 08:38:31    Naslov sporočila: HP Officejet Pro 8610 Odgovori s citatom

Imam printer HP Officejet Pro 8610. Ko vklopim tiskalnik mi napiše missing or failed printhead. Očistil sem kontakte na glavi po instrukcijah z interneta. Ali ima kdo tak tiskalnik, da mu dostavim glavo in jo preizkusi v svojem preden se odločim za nadaljne ukrepe.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po www.elektron.si forumu -> Računalništvo - splošno Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

 
Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
Ne, ne moreš pripeti datotek v tem forumu
Da, lahko povlečeš datoteke v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group